Sayfalar

25 Ağustos 2012 Cumartesi

bir milyonerin ilk aŞkı

[Resim: firstlove.png]44

bugün zehirlenirsem sebebi aşırı derece romantizim ve acı olacak
bu Kore li kardeşler mi bizim Türk filmlerini çok izlemiş yoksa bizimkiler mi bilemedim ama fonda bir Ferdi Tayfur şarkısı ya da esas kızın Hülya Koçyiğit gibi mendile kan tükürme hadisesi yok tu :)
ayyy başım ağrıdı ben bizim acıklı dizileri izlemiyorum..
konu basit ama eğlenceli bir de dublajlı olanı bulaydım sessiz izledim . dilleri çok kafa karıştırıyo :)

güzel film ama ben bi süre almayım kore yapımları ...

4 yorum:

  1. Bu filmi izlemedim ama ben bi kore delisiyim. Nereeyse koreceyi öğrendim. Şşiödilik bu kadar anlatıyım. Birbirimizi tanıyınca herşeyi anlatıcam. Ben, fatma bala' cım ve zaman sözleri üçümüz kore hakkında sürekli konuşuruz. Ve dilleri hiç karışık değil Hemen öğrenebiliyosun.
    Siz şöyle bi bakın kore hakkında çok şey öğreneceksiniz. Seizi de koe hastası yapabilirm. Fatma abla' yı zaman sözleri ile ben yaptım da :)
    fatma ablanın blogu: bendengecenhikayeler.blogspot.com
    zamansozleri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. sessiz izlemişmişş hıh!

    YanıtlaSil
  3. kitapların dünyası @ blogunda paylaşımlarda bulunursan yararlanırız :)

    seyhan : napsaydım ingilizce öğrenmeye çalırken kafa mı vu muuu sesleriyle mi doldursaydım :) sana soracaktım türkçe si var mı diye lakin konu bu olunca pek havalanıyosunn bak kitapların dünyasına ne kadar yardım sever :)

    YanıtlaSil
  4. Ama türkçe dublajlı aynı keyfi vermez kiii. Hem amerikan hem kore dizilerini eş zamanlı izleyen bir insan olarak söyleyebilirim ki, korece çok kolay bir dil ve ingizlizce biliyor olmama rağmen bakıyorum koreceyi daha çabuk kapıyorum :)) geçen gün bu filmden bahsediyorduk sen de yazdıysan izleyeyim bence yakın zamanda :)

    YanıtlaSil

yes comment ....